Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ-ΑΠΕΧΟΥΜΕ



Την Πέμπτη 21/09 δημοσιεύθηκε  στο Φ.Ε.Κ. o νόμος με την περιβόητη  ντροπολογία για την «αξιολόγηση»( 4489/21-09-17  τεύχος 1ο φύλλο 140).

Την Παρασκευή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ  η δήλωση συμμετοχής στην απεργία -αποχή. 

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να την υπογράψουν και να την δώσουν στο Σύλλογο μαζί με το έντυπο αξιολόγησης. Θα την προμηθεύεστε από την Γραμματέα του Συλλόγου Ευδοξία Παρασκευά  , η όποια θα συλλέγει και τα έντυπα.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ  ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ.

                                                   ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ
            Ο/Η κάτωθι _______________ υπογεγραμμένος/η __________________, που υπηρετώ ως _____________________________ δηλώνω, ότι συμμετέχω στην απεργία –αποχή, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολόγησης και ως εκ τούτου δεν δύναμαι να υποβάλλω καμία έκθεση αξιολόγησης ως αξιολογητής ή αξιολογούμενος.
            Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μου και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μου καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας.  Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου.
_______, 22/9/2017
Ο υπάλληλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου