Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΜΑΙ ΄΄ΤΕΝΤΙΜΠΟΗΣ΄' Ή........



    Πριν  την γενική απεργία της Τετάρτης 26/9 δυνάμεις καταστολής   αποτελούμενες κυρίως από μοτοσικλετιστές της ομάδας  «Δίας» επιτέθηκαν εναντίον μαθητών από σχολεία του Ζωγράφου που είχαν προσυγκέντρωση για συμμετοχή στη πορεία .
Αυτοί οι «φρουροί της τάξης» προπηλάκισαν ,κυνήγησαν ,χτύπησαν μαθητές και δασκάλους και έκαναν προσαγωγές και συλλήψεις δεκάδων μαθητών-μαθητριών.
Συνέχεια  στο ίδιο έργο είναι η δημοσιοποίηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης  φωτογραφιών  συλληφθέντων ακόμα και μικρής ηλικίας   για «επεισόδια» την Τετάρτη.
Δεν θα μιλήσω για το «τεκμήριο της αθωότητας» ,τη συνεχόμενη κανιβαλική διαπόμπευση  όπως με τις  oροθετικές πόρνες(δεν φταί ει   ο πελάτης ή  το κύκλωμα αλλά η πουτάνα),τους συλληφθέντες για την κοινωνική δράση τους αγωνιστές με  πρόσχημα την τρομοκρατία  που οι δίκες τους τραβούν χρόνια (όπως και η προφυλακισή τους),σε αντιδιαστολή με τους «καταθέτες» στην Ελβετία  και σε διαφόρους off shore  παραδείσους.
Απλά μου ήρθαν  αυθόρμητα στο μυαλό:
-εικόνες από παλιές ελληνικές ταινίες που ο «τεντιμπόης» περιφέρεται  από τα όργανα της τάξης στα σοκάκια ξυρισμένος γουλί για να δεχτεί τη χλεύη και τον κανιβαλισμό
-τα λόγια  του  μεγάλου Κώστα Βάρναλη                                                                 
ΑΠ` ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ   ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ
ΜΕ ΕΥΧΕΣ   ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ

Δημήτρης Τουμαράς